"Rygg och ros" Carl Larsson 1906

tisdag 15 februari 2011

Kärlekens dag!


Det här året kände jag att jag inte riktigt hade tid med alla hjärtans dag. Kom ju hem från Östersund i fredags natt och sen har det varit snowboard hela helgen. Och denna veckan har vi lektioner alla dagar utom ons. Vi har rapporter som ska lämnas in och vi ska presentera ett arbete på fredag. Plus att det har sett ut som ett bombnedslag här, vi har inga rena kläder och soporna är fulla. Utöver det ska jag även ringa och boka studiebesök, planera miljöprojekt och söka sommarjobb. Och så lite andra småsaker som också behövs göras inom kort.

Puh. Och som om inte det vore nog så fyller min mamma år denna veckan och mina syskon försöker övertala mig att åka till Skåne. Men jag o mamma bestämde för flera veckor sen att jag inte skulle göra det, eftersom jag inte har några pengar (som vanligt) och för att jag inte har tid. Det går bara inte just nu. Vi har tenta om ca en månad och den boken har jag bara läst ett kapitel i. :(

Men lite firande blev det igår iaf! Så här såg vår dag ut i bilder och ord. Jag gjorde iordning lite hjärtmackor och en nypressad juice till frukost till Jeppe till att börja med.

Daisy låg och solade sig i fönstret med näsan i kattgräset och drömde sig bort till en varm sommardag. :)


Mellan mina två lektioner hann jag med att åka till min svägerskas (Jeppes lillasysters) konsert på hennes gamla gymnasieskola. Jag är SÅ stolt över henne! Hon är så duktig på att sjunga och har världens utstråling. Här under kan ni se en video med hennes ensemble. Det är ju lite dålig bild och ljudkvalité men det är riktigt bra i verkligheten iaf!



Sen kom Jeppe hem och överaskade mig med fina blommor och lite annat smått o gott! <3


Jag försökte mig på att göra alla hjärtans dag bakelser, men de blev ju inte alls som jag tänkt mig. Trött var jag också o grädden tog slut och inget blev som det skulle. Men, men. Det är tanken som räknas.


Två stycken fick bli utan grädde men de blev ju nästan snyggare så! :)
Sen avslutade vi kvällen på Mariannes med Jeppes föräldrar. Där var det karibisk afton och ett riktigt gubbaband från Kuba eller vart de nu kom från var där o spelade, och salsaklubben var där o dansade. Jättemysigt, men maten var inte riktigt godkänd. För det första fanns det bara två rätter att välja på just den här kvällen, och den ena var slut. Och för det andra så var det så lite så man blev inte mätt. Men men, det var väldigt mysig stämning iallafall!

Hoppas att ni också hade en mysig alla hjärtans dag! Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar