"Rygg och ros" Carl Larsson 1906

tisdag 3 april 2012

Ett hårt Källviken!


Helgen skulle bli perfekt med slaskåkning och sol, men verkligheten var en annan. När jag och Jeppe kom till backen i lördags var det stenhårt och vi var de enda personerna över 16.. Inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det har ju som ni säkert märkt smällt till och blivit kallt, särskilt på nätterna, så det var ju inte så konstigt ändå. Det tråkiga var att det enda som stod uppe som man kunde köra på var danceflooret. Och så hoppen då. Men det var inte särskilt peppande med tanke på underlaget.


Solen var med oss iallafall! :)


Vi tog några tappra åk och satte oss sedan och solade en stund. 


Vi tröttnade ganska snabbt på Källviken och åkte och köpte fika som vi intog uppe vid hoppbackarna. Där höll de på för fullt med att jämna Clash of nations hoppet med marken och frakta bort all snö.


Mitt livs kärlek! :)


Här syns Källviken på håll från hoppbackarna!


Nästa dag var det förutom kallt även molnigt och snöigt så vi bestämde oss för att hoppa backen och ta det lugnt. Här äter Jeppe och Daisy en trevlig söndagsfrukost tillsammans! ;)

Sedan åkte vi till kupolen och fyndade lite saker som var på rea. För 180 kr fick jag ett halsband, en handväska, en sjal och en t-shirt! 


Påskblommorna som jag köpte förra veckan har slagit ut! Hoppas de står sig till helgen!


Krokus!


Imorse vaknade vi till ett vitt Falun! :)

Hoppas ni haft en trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar